Περιγραφή

Εδώ βρίσκετε μια απ’ τις πιο δημοφιλέστερες και πολυσύχναστες, παραλίες της Βέργας. Απέχει μόνο 6 χλμ. από την Καλαμάτα, κάτω απ’ τη σκιά του όρους Καλάθι (παρυφή του Ταϋγέτου) με πολλές φυσικές ομορφιές. Το γαλάζιο της θάλασσας σε συνδυασμό με το πράσινο, αποτελούν ένα ιδανικό σκηνικό που τα συνδυάζει όλα, κι εντυπωσιάζει τον επισκέπτη.

Στα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα  νερά, καθρεφτίζονται πανύψηλοι ευκάλυπτοι, ελιές, φοίνικες, αλμυρίκια κ.α. δέντρα, που χαρίζουν απλόχερα τη σκιά τους. Είναι μια καλά οργανωμένη παραλία, στρωμένη με μεγάλα λευκά βότσαλα και διαθέτη  όλες τις υποδομές . Όπως καφέ εστιατόρια, beach bars, ομπρέλες, ξαπλώστρες, διαθέτει ναυαγοσώστη, και δέχεται πλήθος τουριστών αλλά και ντόπιων καλαματιανών τους καλοκαιρινούς μήνες. Ενδείκνυται για οικογενειακές και νεανικές αποδράσεις, αφού προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.
Είναι ιδανική για θαλάσσια σπορ όπως σκι, wind Suring, κ.α. και είναι ένας όμορφος προορισμός για όλη τη μέρα, προσφέροντας μαγικές στιγμές ξενοιασιάς.

Επίσης στην περιοχή φιλοξενούνται πολλά (μάτια) γι αυτό τα νερά θεωρούνται ιαματικά.

Φωτογραφίες από την παραλία του Αλμυρού

Σχετικές Σελίδες